Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Ferie - Fritid - Reise Fuerteventura  
 
 
 
Fuerteventura er en av de 8 Kanariøyene og måler 210 kilometer fra ene enden til den andre. Øya er kjent for sine flotte hvite sandstrender og for den sterke sola som skinner hele året. Det er en viktig destinasjon for windsurfing og dykking elskere. Her vil du finne uforglemmelig steder. Det er mer enn 150 strender i nord og sør for øya, fordelt over 340 kilometer med kystlinje. På østkysten finner du klipper og små, bortgjemte viker.
 
 

 

Ferie på Fuerteventura- Velg alternativ
Illinois
 
 

Enten du tenker på å ta ferien i Fuerteventura, booking et hotell, leie en bil, bestille en billig flyreise til Fuerteventura eller bare på jakt etter mer informasjon eller bare surfer for moro skyld, la oss bare ønske deg velkommen til denne vakre øya.

Med tre tusen timer med solskinn i året, er Fuerteventura den nærmeste av Kanariøyene til den afrikanske kysten med bare 100 km skiller 'Punta de la Entallada' fra Cape Juby i Marokko og er den nest største (etter Tenerife) på alle øyene.

Værforholdene på Fuerteventura er svært lik Florida og Mexico som er på samme breddegrad, noe som gjør dette til den ideelle ferie sted.

Det er ingen andre steder på Kanariøyene med så mange enorme sanddyner og lange sandstrender (mer enn ett hundre og femti). Selv om det meste av landet består av stein og berg, dette er noen av de mest imponerende strendene i hele Europa. Ca 98 km lang og 30 km over på det bredeste.

Vannsport er veldig populært i Fuerteventura. Hvert år kommer hundrevis av surfere, vindsurfere og dykkere til Fuerteventura, og i løpet av juli er øya vertskap for PWA windsurfing tuneringen på Sotavento i sør.

Det er mange nye attraksjoner som er hvert et beøsk for å bli bedre kjent med de forskjellige sider av øyas landskap og kultur som Betancuria Museum for arkeologi og etnografi og Tefia Craft Village for å nevne noen.

Fuerteventura det ideelle feriested for alle, den må bare oppleves.

 

 

 

 

 

 

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©