Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Ferie - Fritid - Reise El Hierro  
 
 
 
El Hierro... opplev magien. Få steder i verden viser sin sanne natur og naturlig skjønnhet som øya El Hierro, den minste av Kanariøyene og en av de mest attraktive av dem alle.
På El Hierro, kan du oppleve et ekte møte med naturen, ved å ta en tur langs stiene, enten til fots eller på sykkel eller paragliding over dalene.
 
 

Restplasser

 

Ferie på El Hierro - Velg alternativ

Illinois

El Hierro er den vestligste og minste av Kanariøyene.

Som alle de andre øyene på Kanariøyene er El Hierro en turistdestinasjon og er kjent for sine vindskeive einer (Juniperus turbinata), det hellige treet Garoé og El Hierro-kjempeøglen. I Valverde ligger øyas flyplass og fergeterminal, som begge har forbindelse med Tenerife.

Øya står på UNESCO liste over steder som skal bevares. Her finner du krystallklart vann, perfekt for bading og dykking, samt store områder av vernet skog i innlandet.Dette gjør El Hierro til et ideelt sted for en avslappende ferie i direkte kontakt med naturen. Den bratte steinete kysten er svært forskjellig fra de brede strendene som dominerer på Kanariøyene, men vi finner her også en strand på 14 km lengde, ved Golfo. Fra sentrale Piknik, med vulkanske kratre og fin skog, og dens høyeste topp, Malpaso (1.501 moh), vil du ha en flott panorama utsikt.

Valverde, hovedstaden i El Hierro, er den eneste hovedstaden på Kanariøyene som ikke ligger ved kysten, men i et fjellområde med en høyde på 600-700 meter. Byen består av bratte og smale gater, hvitkalkede hus med typisk arkitektur, å flotte hager. Det mest bemerkelsesverdige synet i Valverde er kirken Santa María de la Concepción som stammer fra 18. århundre, med skulpturer av stor kunstnerisk interesse. Rådhuset, som vender mot kirken, er et fint eksempel på den tradisjonelle arkitekturen på Kanariøyene.

 

 

Annonsører

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©