Til forsiden
Ferieportalen.com

 

Hvem er vi ?
 
 
Ferieportalen er en nøytral og uavhengig internettjeneste som har som målsetning å samle informasjon innen ferie og fritid Norge, Norden, Europa og resten av verden. Hvor ofte har dere som nettbrukere blitt distrahert av andre ting dere ser mens dere søker på nettet. Brukerne gir ofte opp fordi at de ikke finner relevant informasjon og fordi det tar for lang tid å finne det de leter etter. Nettet har blitt vår viktigste informasjonskanal også for ferie og fritidsaktiviteter.
 
På ferieportalen vil dere finne det meste på et sted.
 
I samarbeid med dere som nettbrukere og reise-/fritidsbransjen ønsker vi å bygge opp et nett som skal gjøre det enkelt å planlegge ferie- og fritiden.Våre brukere vil derfor ha muligheten til å sende oss forslag til temaer/aktiviteter som bør legges inn. Har du ideer/kommentarer eller erfaringer som du ønsker å dele med brukerne og oss, trykk på knappen kontakt oss.
 
På ferieportalen.com vil du finne innformasjon om forskjellige reise-/fritidstemaer over hele verden.
 
Du kan kontakte den aktuelle tilbyder direkte ved at vi har linket til våre samarbeidspartnerene. Her kan du få ytteligere informasjon om destinasjonen eller du kan foreta direkte bestilling.
 
Klikk på globusen og dere er i gang
 

 

Orgaisasjonsnummer
Postadresse
Epost
Internett
988 768 758
Toveien 24
odd@ferieportalen.com www.ferieportalen.com
 
1407 Vinterbro
  ingrid@ferieportalen.com  

 

Alt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavsrett ©