Til forsiden
Ferieportalen.com

 

Målrettet annonsering på ferieportalen.com
 
 

Internett er for mange en viktig kilde for informasjon, underholdning og et nyttig verktøy for kommunikasjon og interaktiv handel. Noen skal planlegge en helgetur, noen skal planlegge ferie, noen skal bruke banktjenester osv. Internettbrukerne er på nettet for å foreta seg noe

Mange brukere søker spesifikk informasjon og nyttetjenester. Disse brukerne er i en positiv sanseposisjon sett fra en annonsørs ståsted. Hva er bedre for en annonsør enn å nå brukerne som søker informasjon om eller skal handle den type produkt eller tjenester som annonsøren tilbyr, med et velegnet reklamebudskap.
På nettet kan til eksempel en reise-, overnattings-, campingannonse nå brukerne som er i en kjøpsmodus ved å gjøre reklametilbudet tilgjenglig. På nettet er det kort vei mellom kunde og selger. Her har kunden mulighet til å foreta bestilling av produktet eller tjenesten mens han eller hun er på nettet. Annonseplass og utsalgssted er smeltet sammen. I motsetning til de fleste andre mediekanalene, er det kortere vei mellom annonsør og kunde på internett.

Klikk på knappen til høyre for annonsetilbud til markedets kanskje beste pris.

Vi er behjelpelig med å lage info-/partnersider for firmaer som ønsker å profilere seg hos oss. Klikk på knappen til høyre for mer informasjon.

Ta gjerne kontakt for en annonseprat på ingrid@ferieportalen.com.
Med vennlig hilsen
Ferieportalen.come

Ingrid og Odd Brosstad en.com

Org.nummer
Postadresse
e-post
Internett
988 768 758

Toveien 24, 1407 Vinterbro

 

Alt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavsrett ©